Sökresultat för Gawell Förlag, Gawell Förlag, Livonia Print...
Rensa filter?
Fredrika Ek’s bok, Jorden runt på 1000 dagar, innehåller den klassiska reselitteraturens alla ingredienser om det stora Äventyret; korsande av berg och öknar. Lands och smärtgränser, mod och rädsla och storartade möten med andra kulturer och människor. Med en berättarglädje som får oss att både skratta och gråta…
Möt Emelie Forsberg, Ida Nilsson och Mimmi Kotka, framgångsrika traillöpare men också förebilder för en hållbar livsstil i samklang med naturen. Följ dem under ett år i Moonvalley, den sagolikt vackra dal på Norge’s västkust där de tränar, lever och återhämtar sig. Här delar de generöst med sig av känslor, tankar…
Kategorier: Friluftsaktiviteter Livsstil, hobby och fritid Löpning och joggning Mat och dryck Matlagning och kokböcker Sport, idrott och friluftsliv
Ät, Spring, Njut är en bok om två passioner: löpning och god mat. Anpassad för löpare på alla nivåer med 80 varierade recept; frukostar, sallader, bröd, huvudrätter, snacks, drycker och efterrätter. Många av recepten är vegetariska eller helt veganska. De är lätt gjorda och välbalanserade, hjälper löpare att nå sina…
Kategorier: Cykelsport Hälsosam mat Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Motorsport och flygsport Sport, idrott och friluftsliv
Cykling och mat passar utmärkt ihop, något som Henrik Orre har visat i sina tidigare böcker. Den här gången var det inte snabbhet och prestation som har eftersträvats utan en naturupplevelse på en så kallad gravelbike, en cykel byggd för att klara besvärliga och ibland svårframkomliga grusvägar. Efter fem intensiva och…
Kategorier: Cykelsport Hälsosam mat Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Motorsport och flygsport Sport, idrott och friluftsliv
Cycling and food are a great fit, as chef Henrik Orre has shown in both his earlier cookbooks that focus on food for competition and training. This time speed and performance hasn’t been the main focus, but a nature experience on a gravel bike. Having decided to move on after five successful years cooking to some…